PowerDVD 14 - recenze novinek v nové verzi

Sponzorované odkazy

PowerDVD 14 - recenze novinek v nové verzi

Koukáte se po novém přehrávači na počítač? Nevíte, který program se nyní nachází na špičce v tomto oboru? Zkuste vyzkoušet PowerDVD, který se po několik let řadí mezi ty opravdu nejžádanější a nejkvalitnější programy na přehrávání DVD. V tomto článku si tento program malinko blíže představíme a poté si ukážeme nějaké závratné novinky, které se v poslední verzi 14 nachází a čím nás může překvapit.

Co je to PowerDVD?

Opravdu se jedná o celosvětově uznávaný a zákazníky prověřený multimediální DVD přehrávač, který nabízí maximální pohodlí při sledování Vašeho oblíbeného kanálu, případně filmu. Nabízí možnost přehrávání H.265 formátu a je, dle vývojářů, 100% připraven na přehrávání rozlišení 4K Ultra HD. Mimo jiné tento program nabízí intuitivní rozhraní, které uživatele nijak nelimituje a nabízí mu pouze to nejpotřebnější a ostatní funkce jsou schovány do pozadí.

LogoLogo

Novinky

V této verzi se to novinkami jenom hrne! Vylepšení dostálo hned několika hlavních nástrojů programu. Mezi hlavní novinky patří maximalizovat způsob přehrávání videa, jednoduchý a přitom ne složitý přístup k datům na disku, možnost přehrávání online videa v jednom programu, dále pak zdarma použitelné cloudové úložiště pro ukládání videa na internetu a dalších několik desítek menších nástrojů a vylepšení, které se u této verze nachází. Vše přispívá k tomu nejlepšímu požitku z filmu a jeho hudby. Díky nové funkci CyberLink TrueTheater dostanete ještě ostřejší a kvalitnější obraz a to vše v HD rozlišení.

PowerDVD 14PowerDVD 14

CyberLink Cloud – možnost online přístupu

Novinka, která zahlcuje všechny moderní programy na internetu. I tento nabízí vlastní cloudové úložiště, kde si můžete jednoduše nahrávat své vlastní videa, vkládat fotografie a to vše zcela zdarma a se všemi daty můžete pracovat zcela online, odkudkoliv a kdykoliv. Stačí mít pouze přístup k internetu. Díky této výhodě je možné sdílet a synchronizovat data se všemi zařízeními, které tuto funkci využívají. Vše je opravdu rychlé a bezproblémové. Práce s tímto nástrojem je opravdu jednoduchá, stačí se přihlásit, vybrat data, které chcete uložit a server a provést akci. Jakmile zapnete cloud na ostatních zařízeních, obratem se budou data synchronizovat a můžete jej začít používat kdekoliv a kdykoliv.

Hodnocení

Osobně jej používám a nemůžu si jej vynachválit. Nabízí vše, co od takovéhoto programu potřebuji. Opravdu maximální pohodlí při sledování videa, či poslechu hudby. Kvalita je na nejvyšší úrovni, tudíž není potřeba se koukat na internetu po nějakém jiném programu. Cloudové úložiště je vítaná funkce, kterou oceníte úplně všichni. Neváhejte a vyzkoušejte. Myslím si, že mu přijdete okamžitě na chuť.

Moje hodnocení:  90 %

Výhody:

  • Maximální pohodlí při sledování videa a poslechu hudby
  • Moderní funkce a nástroje
  • Česká lokalizace
  • Rozsáhlé nápovědy a fóra

Nevýhody:

  • Placený program

Článek PowerDVD 14 - recenze novinek v nové verzi byl publikován 20. června 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...