Šťastné a veselé Vánoce a mnoho úspěchů v novém roce

Sponzorované odkazy

Šťastné a veselé Vánoce a mnoho úspěchů v novém roce

Změna roční číslovky se opět blíží a nastává tak čas různorodého bilancování. Přemýšlíme, co se minulý rok stalo, jaké zajímavé události se odehrály nejenom ve světě informačních technologií a počítačových her a co nás čeká v roce nadcházejícím. Ještě před tím je ale dobré užít si trochu té pohody a klidu, neboť svátky vánoční jsou v plném proudu.

Veselé Vánoce…

Atmosféra Vánoc, nehledě na různorodé zvyklosti napříč celým světem, by se aktuálně dala doslova krájet. Různorodé vůně tradičních, či netradičních pokrmů se linou domácnostmi a místy, kde se lidé při této příležitosti setkávají. A o setkávání to je především.

Nemáte-li nakoupené ještě všechny dárky, nesmutněte. Nic není ztraceno. Inspiraci na nákup dárků na poslední chvíli můžete najít v jednom z našich článků o dárcích přes internet a bez starostí. Pokud máte vše již nakoupeno, doufáme, že vás inspiroval i článek s tipy na letošní vánoce.

V každém případě je čas popřát všem našim čtenářům krásné prožití svátků vánočních, mnoho pohody a klidu. Tak šťastné a veselé!

… a šťastný nový rok

Při této příležitosti bych za celou redakci SWMag.cz a HerniMag.cz chtěl všem našim čtenářům poděkovat za přízeň v uplynulém roce 2016 a mnoho štěstí, zdraví a úspěchů do roku nového. Připravuje se celá řada novinek, ale zapomenuto nebude ani na klasický přísun recenzí, tématických článků a rozhovorů na různorodá témata. Máte se na co těšit. Čtěte nás i nadále v roce 2017.

Ondřej Dostál
šéfredaktor SWMag.cz a HerniMag.cz

Článek Šťastné a veselé Vánoce a mnoho úspěchů v novém roce byl publikován 24. prosince 2016 v 17.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...