Online dotazník pro vyhodnocení spokojenosti zákazníků a zaměstnanců

Online dotazník pro vyhodnocení spokojenosti zákazníků a zaměstnanců

Každá firma by měla mít zájem na tom, aby znala své zákazníky a měla zpětnou vazbu, co se týče jejich spokojenosti. Jen díky tomu může vylepšit případné nedostatky, inovovat zboží nebo služby dle připomínek, které se mohou u zákazníků lišit v návaznosti na jejich věk, bydliště, vzdělání, aktuální zdroj příjmů atd.

Také o spokojenost zaměstnanců by se měly firmy zajímat, a to proto, aby nedocházelo k vysoké fluktuaci a tým pracovníků byl stálý, kvalitní, což vede k vyšším ziskům i dobrému jménu u obchodních partnerů. Vše podstatné jim může pomoci získat online dotazník, přičemž některé typy jsou dostupné i zdarma.

Dotazníky dostupné online zdarma

Jestliže máte zájem o dotazník online zdarma, v mnoha podobách ho najdete na webových stránkách akiosurvey.com/cs/. I vy tak můžete rychle, snadno a velmi dobře ovládnout sílu zpětné vazby.

Jistě vás potěší, že vám AKIOSURVEY přináší příjemné intuitivní uživatelské rozhraní, v němž je radost se pohybovat. Velmi praktické je i větvení dotazníků, které dotazované dovede např. na konkrétní webové stránky. Dotazník spokojenosti zákazníka a jeho výsledky, se vám zobrazí v reálném čase a možný je i jejich export do konkrétní podoby. Samozřejmostí je podpora mobilních zařízení a očekávat můžete i firemní branding, budete-li si ho přát.

Co obsahuje dotazník spokojenosti zákazníka?

Zajímají vás konkrétní otázky v dotaznících? Pak se hned podívejte na dotazník spokojenosti zákazníka vzor, respektive jeho malou ukázku.

Mít spokojené zaměstnance má svůj velký význam

Nezaměstnanost je dnes malá a nají kvalitního pracovníka, který je vzdělaný, zodpovědný i loajální k firmě, je doslova zázrak. Proto je důležité zajímat se o své zaměstnance, brát je jako individuální osobnosti, nikoli jako „čísla“. Mít stálou partu firemních pracovníků pomůže dotazník spokojenosti zaměstnanců. I v tomto případě se můžete podívat na dotazník spokojenosti zaměstnanců vzor, který vám napoví, jak může dotazník vypadat.

Zjistěte díky pár klinutím vašich zákazníků i zaměstnanců, jak jsou spokojeni. Jde o užitečné informace, se kterými by měla každá společnost pro svůj úspěch pracovat.

Článek Online dotazník pro vyhodnocení spokojenosti zákazníků a zaměstnanců byl publikován dnes v rubrice Internet. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...