Připravovaný Windows 8 bude prý mít funkci automatické reinstalace

Tagy:  windows 8, windows 7, microsoft, windows, operační systém, vývoj, nový systém, linux, microsoft windows, windows vista

Okolo vyvíjeného operačního systému Windows 8, následovníka nedávno představených Windows 7 se rojí spousta různých dohadů a pověstí. Jednou z nejnovějších je to, že Windows 8 by měly mít funkci automatické reinstalace,

Reinstalaci si bude moci nastavit buďto sám uživatel automaticky, tedy například po uplynutí jednoho roku, nebo ji bude moci vyvolat kdykoliv sám uzná za vhodné. Navíc by se měly při zvolení reinstalace systému samy přeinstalovávat i aplikace, které si uživatel stáhne z portálu Windows Store. Bohužel všechny jiné se budou muset přeinstalovávat ručně. Celá funkce by měla být užitečná hlavně k tomu, aby při delším používání počítače nedocházelo k jeho zbytečnému zpomalování.

Ještě o jedné novince se v souvislosti s Windows 8 mluví. Má to být funkce, která je zatím nezvána Logoff + Hibernate a její princip je asi takovýto: při ukončení práce s počítačem a kliknutí na tuto funkci se uloží aktuální stav operačního systému na pevný disk a počítač se vypne tak, jako by to bylo standardní. Při zapnutí se ale dostanete přesně tam, kde jste skončili.

Zdroj: Obessable.com

Novinka Připravovaný Windows 8 bude prý mít funkci automatické reinstalace byla publikován 1. července 2010 v 04.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...