uTorrent bude vylepšen, podle názoru uživatelů

Tagy:  utorrent, torrent, stahování, download, soubory, volby, síť

Jeden z nejpoužívanějších torrent klientů uTorrent, který vyvíjí společnost BitTorrent bude podstatně upraven. Má mít deset nových funkcí, nápady na nové funkce dodali samotní uživatelů prostřednictvím ankety Idea Bank.

Jedna z nejžádanějších věcí byla spolupráce uTorrentu s operačním systémem Linux, což zatím byla značně problematická věc. Druhou podstatnou a také velice žádanou věcí je vydání uTorrentu i ve verzi 64-bit – jejím hlavním přínosem by měla být mnohem lepší práce s pamětí, respektive operační paměť počítače by měla být lépe využívána.

Mnoho uživatelů také chce lepší práci se stahovanými soubory, hodně se mluví o prioritizaci, tedy nastavování „důležitost“ stahovaných souborů, to by mělo mít za následek zvýšení rychlosti stahování a lepší přehled mezi stahovanými soubory. Voleb nastavení „důležitosti“ stahovaných souborů by mohlo být až šestnáct a uživatel bude mít možnost mezi nimi libovolně přepínat.

Přibýt by měla i automatizace stahovaných souborů, což úzce souvisí se zmiňovanou prioritizací.

Zdroj: "utorrent.com­http://www.uto­rrent.com/ide­abank

Novinka uTorrent bude vylepšen, podle názoru uživatelů byla publikován 20. srpna 2010 v 06.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...