Avast zakoupen investiční skupinou Summit Partners

Tagy:  avast, antivir, investice, avast!, alwil, obchod, bezpečnostní řešení, investiční skupina

Český výrobce antivirových a bezpečnostních řešení, společnost AVAST Software byla zakoupena investiční skupinou Summit Partners. Summit Partners údajně vložil do AVASTu 100 miliónů dolarů.

Není však jasné, jaký podíl investorská skupina svými penězi získala, ani AVAST, ani sám investor tuto informaci nezveřejnil. Pokud se bojíte, že se vstupem investora se čekají nějaké převratné změny, mýlíte se, AVAST i nadále chce poskytovat antivirová řešení, ti z vás, kteří používají avast! se nemusí strachovat, o bezplatné řešení antivirové ochrany nepřijdou.

Avast! logo

Avast! logo

AVAST spíše poslouží v tomto případě jako „dobré úložiště peněz“, jak už bylo řečeno, žádné převratné změny se nechystají a AVAST by měl stále vytrvávat jak ve svém zaměření, tak v reklamě, a celkově ve všem, co k firmě patří.

AVAST v současnosti patří ke špičkám ve svém oboru, vyvíjí antivir avast!, který patří k nejpoužívanějším, navíc pro něj hovoří i velice dobré výsledky v různých testech.

Zdroj: E15.cz

Novinka Avast zakoupen investiční skupinou Summit Partners byla publikován 23. srpna 2010 v 21.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...